top of page
Gitte og Majbrit.png

Forestil dig lige hvordan din forretning ville se ud, hvis vi TRE gav din virksomhed ekstra kul i 6 uger?

Tag med os på 6 ugers virksomhedsudviklende 1:1 forløb, hvor vi sammen arbejder dedikeret på at nå dine (ambitiøse) mål.

Lad os være din allierede, dit heppekor, dine sparringspartnere, dine motivatorer, din erfarings-bank, dine netværks-forlængere og dine undervisere.

Et udviklingsforløb, hvor vi tager din forretning
til næste niveau.

Du behøver faktisk ikke ALT selv, altid. Nogle gange er det bedste du kan investere i ikke ny viden og mere undervisning, men derimod en ny vinkel på din virksomhed og potentialet. Friske erfarne øjne.

Hvis du oplever at...

  • Du knokler med at få alt til at gå op i en højere enhed i din virksomhed, men har svært ved at se hvor du burde fokusere din energi og indsats, for at nå dine mål.

  • Det er svært "at få gennembrud til næste niveau" i din virksomhed og du har mødt stilstand, hvor der ikke sker lige så meget, som du havde håbet.

  • Du kigger mere på hvordan andre gør, end hvad de siger. (og laver overspringshandlinger fordi du skal holde øje med dem og ender kun med at bliver frustreret).

  • Have en fornemmelse for, at det ikke er mere undervisning du mangler, men en skræddersyet plan for dit næste store ryk, og erfarne øjne der kan spotte de blinde vinkler der holder dig tilbage.

  • Der bare ikke kommer de resultater du havde håbet og forventet, men du er ikke klar til at give op.

Er det genkendelige følelser? Så har vi en virkelig god nyhed til dig: Du har gjort det skide godt. At være nået dertil i din forretning, er en kæmpe succes i sig selv. Og noget du burde fejre.

 

Men det betyder også, at det næste du får brug for, er nogle erfarne mennesker der har gået vejen selv.

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, og der hvor den befinder sig på nuværende tidspunkt og med dig i førersædet.

Gitte Haugaard

Gitte Haugaard

Ekspert i regnsskab og stifter af regnskabogfladesko.dk

Regnskabsekspert

Uddannet revisor og har arbejdet med regnskaber og selvstændige siden 2009. 

Regnskabsmentor

Jeg laver ikke kun regnskabet, men går dybere ned i snakken omkring tal, penge, priser, de udfordringer du har og problemer der opstår undervejs som selvstændig. 

Min mission er at gøre regnskab forståeligt og spiseligt for alle. Fjerne det komplicerede og lære dig at elske dine tal. 

Majbrit A. Kirkegaard

Majbrit Kirkegaard

Podcaster på "bliv kvindelig iværksætter" og stifter af kvindeligeivaerksaettere.dk

Forretningsudvikler

Uddannet markedsføringsøkonom med speciale i international forretningsudvikling. Er selv startet forfra mange gange.

Forretnings strateg

Har arbejdet med salgs-, marketing og forretningsstrategi siden jeg gik ud af handelskolen. Naturtalent og stor passion for at udvikle forretninger med dig i hovedrollen.

Ethvert individuelt udviklingsforløb vil udspringe af en afklarende samtale, hvor vi i fællesskab klarlægger dine styrker og svagheder, og hvilke udfordringer du står overfor lige nu

  • Vi vil skitsere en mental værktøjskasse med en række konkrete redskaber, og en strategisk klar plan for din virksomheds fremtidige retning og positionering.

  • Vi tilbyder dig en unik kombination af forretningsforståelse, strategi og økonomisk overblik, der vil give dig en bedre indsigt og helt fundamentale og praktiske værktøjer, som kan give din virksomhed en ekstra spand kul.

  • Vi veksler regnskab og strategi til en klokkeklar vision og plan, der forløser din virksomheds sande vækstpotentiale.

I forløbet med 1:1 forretningsudviklings forløb vil du i alt få 12 sessioner fordelt mellem os begge i en skræddersyet plan designet til dig og din forretning.

Gitte Haugaard
Majbrit A. Kirkegaard
bottom of page