top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Dit iværksætteri kræver et personligt ansvar 
 

Mette Maria Terp

Mette Maria Terp er 35 år gammel og bor i København. Hun ejer virksomheden Slake der producerer luksuriøse juiceglas, hun er co-founder af Danmarks største netværk for kvindelige iværksættere Female Go-Getters og så er hun tidligere ambassadør for Womens entrepreneurship day.


Mette Maria har været en del af det danske iværksættermiljø i mere end 12 år og arbejdet med et særligt fokus på kvindeligt iværksætteri.


Som ambassadør for Womens Entrepreneurship Day, ikke bare i Danmark, men også i EU, tog hun de første skridt til at repræsentere dansk kvindeligt iværksætteri.


I 2017 etablerede hun en Facebook gruppen med eneste formål at rumme kvindelige iværksættere i Danmark og da hendes partner Maiken Juul Hansen kom til begyndte de at bygge brandet Female Go Getters som i dag rummer mere end 7,5 tusind kvindelige medlemmer i deres gratis gruppe.


Mette Maria startede hendes egen iværksætter rejse med at etablere en forretning der lavede hairextensions og igennem tiden har hun involveret sig i flere forskellige projekter.

I dag er hun ved at etablere startup virksomheden Slake, der har været en spændende og hård rejse undervejs.


Hør hele Mette Marias iværksætterhistorie i podcasten og tag imod hendes råd til hvad du skal gøre i hvis du gerne vil være iværksætter. Vi taler selvfølgelig også om hvad der skal til for at vækste kvindeligt iværksætteri i Danmark og hvilket mindset der er vigtigt at besidde.


Du kan læse mere om Mette Maria, hendes virksomheder og det hun tilbyder lige her. Følg hende på Instagram eller connect med hende på LinkedIn


PSST… Husk også at melde dig ind i Female Go Getter gruppen på Facebook


Luksuriøs juiceflaske

https://myslake.dk/


Female Go Getters Facebook gruppe

https://www.facebook.com/groups/814580462048312


Instagram

https://www.instagram.com/iammettemaria/


LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/mettemariaterp/

66 visninger0 kommentarer
bottom of page