top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Du skal bare #tagspringet ud i iværksætterlivet

Opdateret: 25. mar. 2020

Det gjorde Kirstine Hedegaard nemlig.

Kirstine Hedegaard

Kirstine Hedegaard er 29 år gammel og så ejer hun virksomheden www.sneogsol.nu sammen med en veninde. Sne og sol er et rejseburaeu der sælger aktive pakkerejser.


Da Kirstine blev færdig med sin kandidatuddannelse, kunne hun slet ikke forestille sig at skulle arbejde i et almindelig 8-16 job.


Som studiejob arbejdede hun i et rejsebureau, og så har hun været skiguide utrolig mange gange, så passionen for at rejse og arbejde med mennesker på rejsen, har været hos Kirstine længe.


Kirstine brød sig ikke om at være låst i en stilling på det ordinære arbejdsmarked, hvor en person skal bestemme arbejdsopgaverne og at skulle møde hver dag til et bestemt tidspunkt.


Hun er en kvinde der det meste af hendes liv, har gjort meget af det som hun har lyst til at gøre, hvilket også gjorde tanken om et ordinært arbejdsliv, svær for hende.


Det har været en stor arbejdsbyrde for Kirstine og hendes makker siden opstarten af deres firma. De udbetaler ikke løn til sig selv endnu, og de arbejder begge to meget ved siden af, idét de selv deltager som skiguider hele vinteren for deres kunder.


Kirstine bor i København og hendes makker bor i Jylland, hvilket for dem, er en god ordning. Ind i mellem mødes de og har en arbejdsdag sammen.


Kirstine (tv) og Line (th)

Deres første sæson, solgte de 100 skirejser uden at have markedsført sig overhovedet. Deres kunder kom igennem deres netværk.


Kirstines første råd er at få vendt din idé med alle du kan komme i nærheden af. Det vigtigste er at få vendt ideen og modtag konstruktiv kritik, så du kommer bedst fra start.


Kirstines andet råd, er at få lavet en forretningsplan og et realistisk budget.


Forretningsplanen kan give dig overblikket over den idé, som du har fået og vendt med dit netværk.


Kirstines tredje råd, er bare spring ud i det. Hvis du sidder i et job du ikke er tilfreds med, skal du prøve noget andet.


Vi har et stærkt sikkerhedsnet i Danmark. Hvis det går galt, så er du aldrig helt på spanden.


Kirstines anbefalinger til dig er


Brug dit netværk. Netværk, netværk, netværk.


Lav noget research på Google, og benyt dig af den gratis rådgivning du kan få igennem dit lokale vækst- eller erhvervshus.


Kirstine og hendes makker, har en investor som de har mødt på ski, og de tilfældigt talte med omkring ideen, hvilket han syntes var en fremragende idé.


Kirstine har et arbejde ved siden af, hvor hun har 10 timers vagter, hvilket giver hende muligheden for at fordybe sig i sin virksomhed en hel dag af gangen.


Kirstine Hedegaard

Du kan læse mere om Kirstine, hendes makker og deres virksomhed sne&sol på deres hjemmeside eller på virksomhedens instagram, Kirstines personlige instagram profil eller på deres Facebook side.


Og imedens du er her, så bank lige på Facebook gruppen 'bliv kvindelig iværksætter - community'


Du kan høre hendes podcast her eller se hendes video her

26 visninger0 kommentarer
bottom of page