top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

En drøm om en beauty webshop, blev til egenproduktion med Louise Funch 
 

Louise Funch

Louise er 40 år gammel og bor i Ringsted med hendes mand og deres 2 børn.


For 1 år siden begyndte Louise at producere hendes egne fugtgivende cremer under navnet Moist.


Hun kommer fra en baggrund som kosmetolog og økonom og har arbejdet i beauty branchen i 20 år og derigennem lært præcis hvad huden har brug for.


Egentlig startede det med en drøm om en webshop hvor hun kunne sælge andres kvalitetsprodukter, men inden hun nåede så langt, voksede iværksætter drømmen om hendes helt egne produkter sig så stor at den overskyggede alt andet.


Det har ikke og er ikke nemt, men Louise giver dig den opskrift hun er gået ud fra både da hun ville starte en webshop med andres produkter og da hun skulle i gang med at producere hendes egne.


”Jeg føler mig rigtig heldig nu. Jeg har fået lov at blive iværksætter. Jeg har skabt det her!”

Louise deler hendes iværksætter historie med dig, om processen og udviklingen samt hvad der gjorde den helt store forskel for hende i hendes rejse.


Hun giver dig også hendes 3 råd omkring den bedste opstart som iværksætter. Endnu et fremragende interview du ikke vil gå glip af.


Du kan læse mere om Louise og det hun tilbyder på nedenstående links:


Hjemmeside: https://moist.dk/


Instagram: https://www.instagram.com/moistbymollycoddleme/


Facebook: https://m.facebook.com/MOIST-by-Mollycoddleme-100871132143858/?ref=bookmarks


Og hvis du oplever at sidde fast i din forretningsopbygning eller dit næste skridt, så tilbyder min dygtige regnskabsekspert og jeg selv lige nu et intensivt 6 ugers 1:1 forretningsudviklingsforløb.


Og frem til d. 31/12-21 har du mulighed for at få refunderet 80% af din investering af iværksætter puljen, så din investering er under 5.000,-


Læs mere og book en afklaringssamtale på linket herunder https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/1til1-forretningsvejledning


17 visninger0 kommentarer
bottom of page