top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Fra revisor til selvstændig branding fotograf 
 

Helene Hallager

Helene Hallager er 28 år gammel og bor på Amager med hendes kæreste.


Hun er fotograf og tager branding billeder af selvstændige kvinder de kan bruge til at få deres markedsføring til at se mere lækker ud.


Hendes slogan er:


Jeg gør dig synlig for dine drømme kunder.

I denne podcast episode fortæller Helene dig om hvordan det er skifte fra en branche til en absolut anden og hvordan du kan tackle den frygt for hvad andre tænker om det du gør.


Udover hendes iværksætterhistorie, giver hun dig også hendes 3 råd til hvilke skridt du skal tage for at komme i gang med din virksomhed.


Hun kommer også med hendes bud på hvordan vi vækster kvindeligt iværksætteri i Danmark, hvilket mindset der er vigtigt at besidde som iværksætter og hvor det er faldgrupperne befinder sig.


Hvis du kan lide podcasten, så giv den nogle stjerner og skriv en anmeldelse, så flere kan få gavn af den.


Husk også at hente dine gratis iværksætter ressourcer eller tilmeld dig ventelisten til kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.


Og har du lyst til at vide noget mere om Helene, hendes forretning og det hun tilbyder, finder du hende på hendes hjemmeside og Instagram.


Hjemmeside

https://www.helenehallager.dk/portfolio/


Instagram

https://www.instagram.com/helenehallager/


400 visninger0 kommentarer
bottom of page