top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Fra tekstforfatter og tv vært til voice over og film caster - Christina Bjørn 
 

Christina Bjørn

Christina Bjørn er 37 år gammel og bor i Virum med hendes mand og deres 2 børn.


Christina er voiceover artist og caster til tegnefilm. Hun har bl.a. kunder som Novo Nordisk, Spotify, Podimo, Stelton, Just Eat, TDC, det kongelige teater og mange flere.


Hun startede hendes karriere indenfor medie branchen som tekstforfatter, men da hun en dag blev bedt om at lave en voice over for Coca Cola, ændrede hendes retning sig.


Siden blev hun tv vært indenfor forskellige programmer og i dag lever hun som selvstændig, godt som voice over og caster til bl.a. tegnefilm.


Jeg ved ikke med dig, men medie branchen har altid haft min personlige fascination, så at høre hele Christinas historie og udvikling indenfor branchen, var absolut interessant!


Vi dykker dybt ned i Christinas historie og hvordan hun er kommet hen til hendes, i dag succesfulde selvstændige liv.


Hun kommer med råd til dig der gerne vil være iværksætter og så taler vi selvfølgelig også om mindsettet og hvad der skal til.


Og til slut i episoden i dag, tester Christina mig af i hendes studie, hvor jeg både får lov til at lave en reklame speak for Thiele og være en 9-årig pige i en tegnefilm.


Det var virkelig sjovt og måske noget jeg skal gå mere ind i?


Husk at subscribe og anmelde, så flere kan få glæde af de gode råd.


Du kan læse meget mere om Christina og det hun tilbyder ved at hoppe ind på hendes hjemmeside, eller følge med på hendes Instagram


Hjemmeside

https://christinabjorn.dk/


Instagram

https://www.instagram.com/christinabjorn_dk/


Og hent også dine gratis iværksætter ressourcer og tilmeld dig ventelisten til kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.

14 visninger0 kommentarer
bottom of page