top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Hvordan du bruger podcasting, til at skabe et skudsikkert produkt! Med Majbrit Kirkegaard 
 

Vil du gerne lære hvordan du kan bygge en virksomhed op med podcasting som fundamentet?


Podcasting har utrolig mange fordele, og en af dem er, at du kan bruge den til at skabe dig et produkt som passer præcis til din målgruppe.


Niels Greve og Mads Lyngø har podcasten 'Podcast Marketing' og har interviewet mig omkring hvordan jeg bruger podcasting i min virksomhed.


Jeg deler ud af min måde at bruge min podcast på som grundlag for min virksomhed og fortæller dig præcis hvordan jeg har gjort.


Jer der kender mig og min podcast ved at jeg igennem min podcast og min virksomhed har interviewet en masse spændende kvinder. Og disse interviews har bl.a. været med til at give mig det framework, som besvarede min målgruppes udfordringer.


Det er en spændende og alternativ måde at bruge podcasting på og i podcasten lærer Niels og Mads dig hvordan du ud fra din egen situation vurderer, hvordan du bedst kan promovere din podcast.


Husk at subscribe og anmelde, så flere kan få glæde af de gode råd.


Du kan finde Niels og Mads' podcast og læse mere om deres virksomhed herunder


https://podcastmarketing.dk/


Og lige nu kan du selv blive iværksætter ved at tilmelde dig kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!).


Læs mere og tilmeld dig her:


https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/kursus15 visninger0 kommentarer
bottom of page