top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Iværksætter: Tro på dig selv!

Opdateret: 26. mar. 2020


Kate Frydkær Larsen

Kate Frydkær Larsen er 59 år gammel og har to voksne børn og 3 børnebørn.


Hun ejer virksomheden "kate frydkær" hvor hun tilbyder clairvoyante sessioner, sessioner med afdøde kontakt eller medieskab, børnekonsultationer og EFT-terapi.


Udover det laver hun også engle-terapi og underviser spirituelt.


Før Kate gik all in på hendes virksomhed, underviste hun børn i folkeskolen, hvilket var et givende arbejde for Kate, men som Kate udtrykker det, gik hun rundt med børnene i maven efter arbejdstid også.


Det resulterede desværre i en stress sygemelding. Efter at være kommet i gang med arbejdet for hurtigt, gik hun endnu engang ned med stress.


I hendes sygemeldings perioder, havde hun fundet ud af at hun havde clairvoyante evner, og tog derfor en clairvoyance uddannelse, og heri opstod lysten også til at blive selvstændig clairvoyant.


Dog havde hun brug for lige at bevise overfor sig selv, at hun stadig kunne være lære, hvilket ret hurtigt bekræfte hende i at hun ikke længere skulle være.


I dag er Kate 100% selvstændig, og hun elsker det!


”Friheden til at gøre det der er sjovt. Det er ikke bare lige… Men det er sjovt”

Den arbejdsbyrde der ligger i at blive iværksætte, har Kate lært at takle. Som tidligere stress ramt, lagrer kroppen stresssymptomerne og afgiver en advarsel, hvis man ikke sørger for at passe på.


Kate har mødt signalerne siden, men har fundet en arbejdsrytme der fungerer for hende.


Vækstambitioner har Kate og hendes mand også. De drømmer om at starte et spirituelt center op, hvor andre spirituelle vejledere kan have et workspace, der kan holdes klarsynsaftner og koncerter med mere.


Kates første råd til dig er, at du skal vide hvorfor du gør det. Stil dig selv spørgsmålet ”hvorfor vil jeg det?”


Der er mange timer forbundet med en virksomhed, særligt i opstartsfasen, og det er vigtigt at du syntes det er sjovt at gøre.


Kates andet råd er at du skal ligge en plan, og det kan du vælge at gøre med hjælp fra en business coach.


Kate fik selv anbefalet en business coach, hvilket gav hende et overblik over den forretning hun gerne vil skabe, samtidig med at det gav hende indblik i at det ikke var nok bare at være clairvoyant. Det var også nødvendigt at være en forretningskvinde.


Kates tredje råd er, at når du er nået så langt her, så er det vigtigste at du skal bevare troen på dig selv. Tro på at du vil lykkes.


Herefter, er det også væsentligt at du sætter dig ind i de ting der er vigtige for dig, og finde ud af hvilke ting du skal udlicitere. Det kunne eks. være bogholderiet eller revisionen.


Kates anbefalinger


Benyt dig af det lokale erhvervsråd.


Brug Economic til dit bogholderi


Find forskellige gratis e-bøger rundt omkring, så du kan blive klogere på markedsføring, fastsætte din rigtige pris eller andre der kunne inspirere til vækst eller kompetenceudvikling.


Kate mener det er en faldgruppe, at man tror på nemme penge. Der er hårdt arbejde at have en forretning.


Ift. Håndtering af din tid, anbefaler Kate at bruge skemaer. Selv har hun planlagt uge for uge, så hun ved hvad hun skal i bestemte tidsrum.


Kates sidste råd, er at du skal overveje hvad det er der skiller dig ud fra andre. Hvad er dit unikke talent.


Du kan læse mere om Kate, hendes virksomhed og det hun tilbyder her på hendes hjemmeside, hendes Facebook side eller hendes Instagram side.


Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.


#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #digitalstrategi #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #startuplife #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #livetefterbarsel #iværksætterdrømmen #frabarseltilbusiness #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivduønsker #skabdetlivdudrømmerom #clairvoyance #klarsyn #medie

20 visninger0 kommentarer
bottom of page