top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Kakao ceremonier, traumeforløsning og iværksætteri 


 

Camille Namaste

Camille Nameste er 30 år gammel og bor Rungsted med hendes mand og 1 søn på 5 år.


Camille ER sin egen virksomhed og hun tilbyder kropsligt chok og traumeforløsning. Udover det afholder Camille også Cacao ceremonier.


Siden Camilles teenageår har Camille haft ideer til iværksætteri. Hendes daværende svigermor havde sin egen købmandsforretning og det fandt Camille utrolig spændende.


Camille arbejder med traumeforløsning i det hun selv har haft store traumer tæt på livet selv, hvilket ledte hende hen til det hun laver i dag og bruger sig selv enormt meget i hendes arbejde med mennesker.


Hun afholder Cacao ceremonier som hjælper dig med at komme i stærkere kontakt med dig selv og dine følelser. Camille oplevede selv at være mere i kroppen fremfor i hovedet.


Derefter begyndte hun at tage cacaoen med i hendes workshops, men afholder også i dag rene cacao ceremonier.


Da Camille startede den virksomhed hun har i dag, var det ”funny money”. Hun havde nemlig en anden virksomhed som hun levede af og lukkede den ned fra den ene dag til den anden for at gå all ind på det hun har skabt i dag.


Den virksomhed hun lukkede ned var en kiosk og spillehal, som hun startede som 21 årig med hendes eksmand.


”Jeg trives fantastisk i det at være selvstændig”

Hun drives af friheden af at kunne planlægge sin egen tid og kun tage de ting ind hun er passioneret for.


Camilles første råd til dig der overvejer at starte som selvstændig er, at du skal finde ud af hvad der er dit why.


Når du finder ind til dit why, vil du opleve at turde meget mere. Tage langt flere beslutninger der kan tage din forretning til næste niveau.


For at finde ind til dit why, skal du starte med at kigge indad. Det bor allerede i dig, men mangler at blive udfoldet.


Start evt. med at kigge tilbage på din barndom. Var der noget der, der var dit særlige talent?

Et talent som du måske har pakket væk fordi det dengang føltes forkert.


Camilles andet råd til dig er at du skabe et stærkt fundament og tryghed omkring dig og det du kan tilbyde.


”Hvad er det egentlig du gerne vil, når du ser bag frygten”

Camilles tredje råd til dig er, at du skal sætte handling på det du gerne vil. Uden handling, kommer du aldrig tættere på det du gerne vil.


Camille Namaste


”Jeg har lyst til at være skaberen af mit liv fremfor at se hvordan livet udfolder sig”Hvilke faldgrupper ser du hos iværksættere?


"At give op for tidligt!"

Du skal gøre alt hvad du kan for at komme hen til målet. Og hvis du ikke er villig til at gøre alt, så skal du overveje om du har fundet ind til dit inderste why.


”Hvad er det du næres af?”

Du skal finde ud af hvad det er der er så nydelsesfuldt for dig at du ikke kan lade det være og så uddeleger de opgaver du ikke næres af.


Du kan læse mere om Camille, hendes virksomhed og det hun tilbyder på hendes hjemmeside, hendes Facebook og hendes Instagram.


Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.39 visninger0 kommentarer
bottom of page