top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Når hjertebarnet bliver iværksætteriet - Bibbi Dimitrova 
 

Bibbi Dimitrova

Bibbi Dimitrova er 41 år gammel og bor på Vesterbro i København. Bibbi ejer virksomheden Heartcup, hvor hun sælger menstruationskopper der erstatter bind og tamponer.


I sidste uge udkom Bibbis hjerteskærende historie bag hendes iværksætter virksomhed i Alt for Damerne og episoden her tager udgangspunkt i denne historie.


”Bibbis butik bygger på hendes største tab – og skal hjælpe andre kvinder med at vinde! Findes der huller i markedet, der kun kan spottes af kvinder? Bibbi’s virksomhed, HeartCup, er i hvert fald vokset ud af en barsk historie, som kun en kvinde kan erfare”

Citat fra Alt For Damernes 75 års jubilæums blad som d. 30/9-21 havde skrevet en 8 siders artikel med Bibbis personlige historie om hendes liv som ufrivillig barnløs og hendes virksomhed HeartCup.


Episoden her handler om Bibbis hjerteskærende historie om hendes ufrivillige barnløshed og hvordan tilblivelsen af hendes iværksætter virksomhed HeartCup blev til på baggrund af hendes historie.


Kvinder der løfter og støtter hinanden er essentielt og vigtigt for din virksomhed. Netværk og søstersind er vejen frem.


Husk at subscribe og anmelde, så flere kan få glæde af de gode råd i denne iværksætter podcast.


Du kan læse meget mere om Bibbi og det hun tilbyder ved at tjekke hendes hjemmeside eller følge hende på Instagram


Hjemmeside https://www.heartcup.dk/


Instagram https://www.instagram.com/heartcup.dk/


Og hent også dine gratis iværksætter ressourcer og tilmeld dig kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.51 visninger0 kommentarer
bottom of page