top of page
Søg
  • Forfatters billedeMajbrit A. Kirkegaard

Sådan kan du være fuldtidsmor og iværksætter 


 

Elvah Nannestad

Elvah Nannestad er 38 år gammel og bor i Haudrup med hendes mand og 2 piger på 1 og 4 år.


Udover at Elvah hjemmepasser hendes 2 børn, ejer hun også virksomheden MomFidence.dk, hvor hun hjælper mødre med at lytte til deres intuition, at finde ind til sig selv og lære dem at fjerne tillærte overbevisninger.


Elvah vidste bare hun skulle være iværksætter efter hun var blevet mor.


Hun kunne ikke forestille sig andet, og det der også skete efter hun blev mor var at hun opdagede at der var en masse shaming iblandt mødre.


Som mor sker der det at du får en helt ny identitet. Vi kommer med alt i bagagen fra før vi blev mødre, både privat og arbejdsmæssigt, hvilket i sig selv kan være svært at navigere i.


Udover det opstår alle de spørgsmål til dig selv om hvordan vil du gerne være mor og hvordan omverdenen ser dig som mor.


Elvah hjælper mødre med at blive den bedste udgave af sig selv. Hun oplever at mødre gerne vil kigge indad og stå stærkere i sig selv.


”Det er vigtigt for mig at jeg føler mig som kvinde i eget hus”

Elvah Nannestad

Elvah hjemmepasser som det er nu, og vil gerne at virksomheden kan drives på en måde så det kan fortsætte.


For at få rammerne til at passe handler det om at der skal arbejdes på lidt skæve tidspunkter og få hjælp af bedsteforældrene.


Føler du dig som en succes?


I dag føler Elvah sig som en succes, men har ikke altid gjort det. Engang startede hun hele tiden forfra og havde ikke tålmodigheden med sig for at se om nye tiltag bar frugt.


Elvah’s første råd til dig der overvejer at starte op som iværksætter er, at du skal finde ind til dit WHY.


Det er vigtigt at du har et mål, så du ikke famler i blinde, men kender den retning du er på vej hen. Det er eks. Ikke smart at bruge for mange timer på hjemmesiden, hvis ikke det er den der kan give dig indtjeningen.


Hvad er din vision og hvad er det du kan tilbyde.


Elvah’s andet råd til dig er, at du skal finde nogen du kan læne dig op af. Find nogen der har gået vejen som du kan spørge til råds.


Find nogen der inspirerer dig og så følg dem. Bliv medlem af online netværksgrupper. Elvah anbefaler eks. Female Go-getters


Elvah’s tredje råd er at du er nødt til at tro på dig selv. Du vil møde mennesker tæt på dig som vil syntes det er tosset du skal være iværksætter og ikke tror på at du kan lykkes.


Derfor er det enormt vigtigt at du tror på dig selv og ved at det du har at tilbyde er vigtigt for andre at få fat i.


Det handler om du skal blive opmærksom på hvad du tænker om dig selv. Hvordan er dit mindset omkring dit eget selvbillede og din tro på dig selv.


”Du er nødt til at starte et sted og tage de her millioner af skridt der skal til. Et skridt af gangen”

Elvah anbefaler


At du følger Dorte Lytje og læser hendes bog ”Feminin Business, Maskulin Drive”


Hvilket mindset skal man besidde som iværksætter?


Du skal turde at tro på dig selv og at lige netop du kan skabe den forandring i andre.


Hvad er faldgrupperne som iværksætter?


Det er at man er meget alene og skal have så mange kasketter på. Og så økonomien i det. At det hele skal hænge sammen og så turde tage skridtet fuldt ud.


”Hvis du bare en lille bitte bitte smule tror på at du kan gøre det, så skal du gøre det”

Hvis du vil læse mere om Elvah, hendes virksomhed og det hun tilbyder kan du besøge hendes hjemmeside, hendes Facebook eller hendes Instagram.


Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.
69 visninger0 kommentarer
bottom of page